Gastenboek

Wil je jouw ervaringen met ons delen?
Wij staan altijd open voor feedback en vernemen graag jouw verhaal!
Alvast bedankt!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres is optioneel en wordt niet gepubliceerd.
(Om spam te voorkomen wordt je bericht met enige vertraging gepubliceerd.)
29 berichten.
Hadassa Provoost uit Amersfoort heeft geschreven op 23 augustus 2021 om 10:36:
Afgelopen jaar heb ik elke les met plezier bij Ben in de auto gezeten. Bij de eerste ontmoeting maakte hij al erg duidelijk dat het รฉcht om jou als leerling draait en dat daar de lessen op gebaseerd worden. Niet op zijn succes of verwachtingen. In de lessen heb ik ook niets anders gemerkt, waardoor ik mij altijd op mijn gemak voelde.

Ben is een lieve, rustige en duidelijke instructeur. Hij luistert goed en staat altijd open voor feedback. Dat zorgt voor een open en comfortabele sfeer in de auto, wat erg fijn is als je iets nieuws gaat leren.

Ik ben Ben dankbaar voor alles wat ik geleerd heb en ik raad iedereen in Amersfoort en omstreken aan om bij hem te gaan rijden.

PS: hij heeft altijd kauwgompjes in de auto dus dat is een bonus ๐Ÿ˜‰
Job van der Toom uit Amersfoort heeft geschreven op 20 november 2020 om 08:00:
Na een eerdere poging te hebben gedaan, meer dan 10 jaar geleden, had ik nooit gedacht dat ik ooit mijn rijbewijs te halen. Tot mijn verbazing heb ik zojuist, bij de eerste poging, mijn praktijkexamen gehaald!

Ik heb Ben ervaren als een rustige, kundige en duidelijke instructeur. Dit in combinatie met de RIS methode zorgt voor een duidelijke en gestadige leerlijn. Een goede basis door vooraf de theorie van de praktijk te bestuderen met extra/duidelijke uitleg in de daarop volgende rijles. Bij verdere vorderingen van mijn rijlessen begon Ben zich meer als een coach op te stellen waardoor ik nog meer inzichten kreeg waarmee ik mijn rijden kon verbeteren.

Ik ben er van overtuigd dat ik zonder Ben niet op zo'n rustige/gestadige manier mijn rijbewijs had gehaald en ik kan nu met het volste vertrouwen het verkeer in. Daarom raad ik iedereen deze rijschool aan!
Hidde uit Soest heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 14:43:
Ik ben vorig jaar begonnen bij rijschool Verburgt en door de recente gezondheidscrisis heb ik er wat langer over gedaan, maar ik ben 2 weken geleden geslaagd! Ik ben erg uit te spreken over het geduld van Ben en de structuur van de lessen. Ben biedt het Ris boek (Rijopleiding in stappen) aan en gebruikt dit voor zijn structuur. Voordat je aan een volgende les begint kun je in dit boek thuis al vast een beetje inlezen wat je gaat behandelen en je weet daardoor beter waar je aan toe bent. Ben praat met je over wat je ervaart met rijden en zegt niet gewoon dit is fout of dit is goed of dit moet je zo doen. Hij let goed op en vraagt waarom je iets doet en gaat erover met je in gesprek als dat nodig is. Je hebt rijles in een nieuwe Mazda CX-30. Ik vond het een fijne auto, je zit redelijk hoog en er zijn veel technische handigheidjes. Tot slot zorgt Ben ervoor dat je rustig in de auto zit en maakt af en toe een lekkere flauwe grap.?

Ik wens iedereen succes toe die bij Ben gaat rijden. Ik weet zeker dat hij je goed zal kunnen begeleiden en je het rijden kunnen leren zoals hij bij mij heeft gedaan.
Marielle uit Amersfoort heeft geschreven op 29 februari 2020 om 08:50:
Bijna 10 jaar geleden begonnen met rijden maar na meerdere malen te zijn gezakt, waaronder faalangst examens, had ik de hoop opgegeven. Dankzij het vertrouwen, de rust en het geduld van Ben is het mij eind vorig jaar eindelijk gelukt, ik heb mijn rijbewijs, en dat in รฉรฉn keer bij Ben!

Het inplannen van de lessen via de app samen met de flexibiliteit en meedenken van Ben zorgde ervoor dat dit ook nog eens in een rap tempo mogelijk is gemaakt.

Ben, super bedankt! Ik mag en kan, dankzij jou, inmiddels al een maand vrolijk, veilig en vol vertrouwen de weg op in mijn auto!
Karine uit Amersfoort heeft geschreven op 7 februari 2020 om 16:44:
Verburgt is zeker een rijschool die ik iedereen aanraad. De lessen worden op jou als individu afgesteld waardoor je werkt aan je persoonlijke vooruitgang. Want uiteindelijk is het doel om zelfstandig en zelfverzekerd te kunnen rijden, iets wat mij in het begin erg lastig leek. Uiteindelijk is het me gelukt, met dank aan alle gezellige lessen en duidelijke aanwijzingen van Ben. Het hoefde niet allemaal snel en haastig, Ben geeft je namelijk goed de tijd om het hele leerproces te doorlopen. Hierdoor werk je echt aan het zelfstandig autorijden en snap je de regels van het verkeer ook beter.

Het inplannen van de lessen ging erg makkelijk en vaak was er nog ruimte voor verschuivingen als het uiteindelijk toch niet uitkwam. (Als je dit goed van tevoren aangaf natuurlijk!;) )

Ik heb met veel plezier lessen gevolgd bij Verburgt en ben Ben dankbaar voor zijn geduld en fijne manier van lesgeven!
Koen Padding uit Amersfoort heeft geschreven op 6 februari 2020 om 18:24:
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop er les wordt gegeven.

Allereerst vond ik het heel fijn dat er voorafgaand een kennismaking thuis plaatsvond. Verder stelt Ben zich heel open op en zal hij je nooit ongemakkelijk laten voelen achter het stuur. Hij neemt de tijd voor je en zal vooral goed aanvoelen wat de juiste manier van lesgeven zal zijn voor jou.

Wat ik een van de sterkste punten vind, was dat de veiligheid en bewustwording, door zo veilig mogelijk te manoeuvreren in het verkeer, vooropgesteld werd. Alle verkeersregels komen er natuurlijk ook bij kijken, maar het gaat erom dat je goed doorkrijgt wat er allemaal om je heen gebeurt.

Omdat lesgeven echt een passie voor Ben is, weet hij hoe dit op de beste manier kan. Iedereen maakt wel eens een foutje, hij zal je dan ook meteen geruststellen.

Eรฉn woord!: Oprechtheid!
(Ook jij gaat bij Ben slagen voor je rijexamen)
Joost uit Amersfoort heeft geschreven op 6 januari 2020 om 09:50:
Ik ben zeer tevreden over mijn rijopleiding bij Ben. Ben heeft plezier in zijn werk en dat is te zien in de hoeveelheid enthousiasme en aandacht in elke les. Ook tevreden over de planning waarbij je zelf flexibel lessen inplant met de online tool, een tussentijdse toets wat zeker een aanrader is en op het juiste moment afrijden. De Qashqai is een prettige auto om in te lessen, je zit wat hoger voor beter overzicht. Ik kan deze rijschool iedereen aanraden, bedankt Ben!
Nathalie uit Amersfoort heeft geschreven op 11 december 2019 om 21:08:
Talent had ik zeker niet. Het vergde veel moeite om bij het gewenste resultaat te komen. Ik kan me niet voorstellen dat iemand mij beter had kunnen opleiden dan Ben. Ik raak in het dagelijks leven snel in de stress, zo ook met het rijden. Ben wist altijd goed hoe hij met mijn stress moest omgaan en kon die stress ook vaak wegnemen. Hij was niet vaak, maar รกltijd rustig, zelfs al maakte ik de grootste fouten. Ook niet onbelangrijk; de lessen waren gezellig waardoor ik plezier haalde uit het rijden. Als ik de verhalen hoor van de rij-instructeurs van mijn vrienden, dan ben ik maar al te blij dat ik Ben heb gehad. Daarom raad ik Ben aan iedereen aan.
Folkert uit Amersfoort heeft geschreven op 2 oktober 2019 om 21:28:
Bij de eerste les zijn mij meteen twee dingen opgevallen: Het feit dat de auto fijn rijdt en het feit dat Ben zich goed kan aanpassen aan je gedrag en de snelheid waarmee jij als individu leert. Hij merkte bijvoorbeeld snel op dat ik er na een kwartiertje slechts gestuurd te hebben wel klaar mee was en graag meer wilde doen. Ook hamert Ben (niet altijd even leuk) op goed kijken en net rijden, maar dat werpt zijn vruchten uiteindelijk af bij je examen. Zo ben ik ook in รฉรฉn keer geslaagd!
Het enige minpuntje is dat lessen plannen soms lastig kan zijn als beide personen een druk schema heben.
mike uit Amersfoort heeft geschreven op 24 juli 2019 om 10:19:
Ik heb vandaag 24-07-2019 mijn rijbewijs behaald bij Ben mijn rij-instructeur. Ik heb het afgelopen half jaar met veel plezier gelest. De lessen van ben zijn heel erg leerzaam en stelt je goed op je gemak. Dus bij deze een grote aanrader om hierbij te gaan lessen!
Rick uit Amersfoort heeft geschreven op 16 juli 2019 om 10:15:
Ben is erg geduldig en doet er alles aan om je goed te laten rijden. Erg flexibel met het ophalen en bovendien altijd aardig. Hij weet precies wat beter moet en laat je daar erg goed op oefenen! Een aanrader voor iedereen. Streng en duidelijk wanneer het echt nodig is maar wel altijd vriendelijk. Ook het aantal lessen is geen probleem. Hij doet het duidelijk om je iets te leren, niet om het geld.
Noa uit Leusden heeft geschreven op 15 april 2019 om 12:54:
Lessen bij Ben Verburgt is echt een dikke aanrader! Ik heb in รฉรฉn keer mijn examen gehaald, maar nog veel belangrijker: ik heb heel veel geleerd en veel plezier gehad tijdens de lessen. Ben is een bijzonder vriendelijke en geduldige man naast wie je je volkomen op je gemak voelt in de auto. Daarnaast zullen de gesprekken met en de verhalen van Ben me waarschijnlijk nog lange tijd bijblijven!
Als je op een fijne manier wilt leren zelfstandig en veilig auto te rijden: ga dan lessen bij rijschool Verburgt!
Xander van den Ham uit Amersfoort heeft geschreven op 17 maart 2019 om 14:25:
Ik heb reeds bij Ben mijn rijbewijs gehaald en ik ben daar erg tevreden over. Ben is een instructeur die het doet om je op te leiden tot een รฉcht goede chauffeur. Hij heeft dagelijks plezier met zijn beroep en je ziet elke les weer terug dat hij dit niet per se doet voor het geld maar eerder voor zijn passie voor rijden, en zijn passie voor mensen leren te rijden.
Ikzelf, niet last hebbende van ADHD/ADD wat dan ook, heb deze rijschool alsnog gekozen. In mijn mening is Ben even geschikt voor mensen die hier wรฉl last van hebben als voor mensen die hier niet of minder last van hebben. Het was voor mij alleen maar een voordeel. Ben is ongelooflijk geduldig (serieus adembenemend) en laat je nooit slecht voelen over je rijvaardigheden, ook al weet je zelf dat ze beneden peil zijn ;).
Al met al kan ik Ben aan iedereen aanraden! Ik ben ervan bewust dat hij in de wat hogere prijsklasse ligt maar zeker als je een goede chauffeur wilt worden is dit zeker niet ongepast. Beter kwaliteit dan kwantiteit. Voor de mensen die twijfelen of deze man geschikt voor is voor hen, vraag gewoon een proefles aan!
Ik had geen andere rij-instructeur willen hebben, erg tevreden.
Xander ( 17 jaar )
Arthur uit Amersfoort heeft geschreven op 31 januari 2019 om 20:22:
Een ontzettend bekwame, betrokken en prettige instructeur. Naast het feit dat Ben een ervaren en inzichtvolle rijleraar is, is het ook altijd een gezellig praatje geslagen tijdens de rijlessen! Dit helpt enorm wanneer je voor het eerst een auto en leert je dat autorijden een leuke gezellige bezigheid kan zijn. Ik ben ook ontzettend te spreken over de flexibiliteit. Er is in overleg ontzettend veel mogelijk om opgepikt en afgezet te worden en een ongelegen geplande rijles is in een fluitje van een cent gefixt d.m.v de online rijles planner.
Kortom: Hier word je opgeleid door een ervaren, gezellige instructeur in een goed verzorgd voertuig. Dikke 5 sterren!
Ciska uit Amersfoort heeft geschreven op 17 januari 2019 om 17:22:
Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, maar ik rijd nog altijd met een plezierig en veilig gevoel op de weg. Dit mede omdat Ben's tips en metaforen nog vers in mijn geheugen klinken. Dankzij zijn professionele maar vriendelijke en persoonlijke begeleiding wist ik snel mijn draai te vinden en mijn rijbewijs te behalen. Ik zou zijn begeleiding omschrijven als streng (maar altijd rechtvaardig!!) als het moet, en gezellig als het kan. Hierdoor zat en zit ik nog altijd met een ontspannen gevoel achter het stuur! Bedankt Ben!
Tess uit Amersfoort heeft geschreven op 21 december 2018 om 07:40:
Wat een geweldige rijschool is dit! Ik ben begonnen met lessen bij een andere rijschool en heb toen twee keer examen gedaan รฉn ben twee keer gezakt. Vooral de tweede keer was een nogal traumatische ervaring, aangezien ik bijna iemand aanreed. Ik heb toen een paar maanden geen rijlessen gehad. Uiteindelijk heb ik besloten om toch verder te gaan, maar wel bij een andere rijschool. Dat werd rijschool Verburgt, omdat zijn aanpak en ervaring met "probleemgevallen" mij erg aanspraken. Ik heb hier geen moment spijt van gehad. Door een combinatie van veel vertrouwen, eindeloos geduld en een aanpak specifiek gericht om de dingen die ik lastig vond, heb ik eindelijk het plezier en, nog veel belangrijker, het vertrouwen in rijden weer een teruggevonden. Oh, en ik ben bij mijn derde poging eindelijk geslaagd!
Tycho uit Amersfoort heeft geschreven op 6 december 2018 om 16:22:
Wat ben ik blij dat ik deze rijschool heb gekozen! Ik ben van nature een beetje paniekerig en snel afgeleid, maar Ben wist heel goed hoe hij mij moest helpen. Altijd gezellig gepraat en hij wist ook wanneer het even serieus moest zijn. En wat is het resultaat; in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Top rijschool, ver uit de beste in Amersfoort en omgeving.
Jill uit Amersfoort heeft geschreven op 9 oktober 2018 om 08:11:
Ik ben ontzettend blij met deze rijschool geweest. In een keer geslaagd ondanks mijn vele problemen met mijn theorie examen. Altijd begrip voor mijn situatie en inzicht. Gezellige praatjes maar ook ondersteuning waarnodig, en niet alleen in het verkeer. Nu met veel vertrouwen de weg op gegaan en na een halfjaar nog steeds blij met de dingen die ik heb geleerd. Ook de antislipcursus is heel tof voor mensen die het gehaald hebben!

aanrader!!
Cris uit Amersfoort heeft geschreven op 8 oktober 2018 om 11:38:
Een van de betere rijscholen in de buurt daar maakt deze absoluut deel van uit !
Het is opnieuw gebleken ik ben in 1x geslaagd en dat was mij zeker niet alleen gelukt.
Ben geeft erg fijn les en is een beheerst persoon. hij geeft je de rust en de ruimte dat is precies wat je nodig hebt om goed te leren rijden !

Ben nogmaals bedankt!
Robin uit Amersfoort heeft geschreven op 30 juli 2018 om 19:14:
Ik was op zoek naar een goede rijschool en zag op internet veel goede resultaten van rijschool Verburgt en ik had ook goede verhalen gehoord.
Na de proefles wist ik het meteen, dit is precies de instructeur die ik zoek.
Aardig, serieus, duidelijk, blijft rustig, kan goed omgaan met allerlei verschillende mensen en houdt wel van een grapje.
De sfeer in de auto is altijd enorm aangenaam!
Met de goede begeleiding van Ben heb ik in รฉรฉn keer mijn rijbewijs gehaald!
Heel erg bedankt voor de fijne, gezellige en leerzame lessen!
Erg jammer dat je na het behalen van je rijbewijs geen les meer hebt. Ik mis de gezelligheid van Ben nu al!